Amelia Hillebrandt

Amelia Hillebrandt

Taiteilija esittäytyy:

Minulla on läheiset sukulaissuhteet Pohjoismaihin, mutta tunsin Suomea huonosti, kun minut viitisen vuotta sitten valittiin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon lähetyssaarnaajaksi. Lähetyssaarnaajaksi valmistuminen oli oma valintani, mutta en saanut päättää sitä, mihin maahan matkustaisin. Suomeen lähettämiseni tuli täydellisenä yllätyksenä. Aloin ottaa selvää, millainen maa Suomi onkaan ja yritin oppia jo etukäteen niin paljon kuin mahdollista. Olin sekä iloinen että hermostunut ennen toimeksiantoa, erityisesti siksi, että tajusin, kuinka vaikeaa olisi oppia suomen kieltä. Mutta saavuttuani Suomeen rakastuin välittömästi maahan. Kaupungit olivat kauniita, maisemat auvoisia ja asukkaat niin ystävällisiä ja rehellisiä. Tehtäväni oli toimia lähetyssaarnaajana Turussa, Kuopiossa ja Tampereella, joten en koskaan käynyt Lapissa, mutta siitä lähtien olen unelmoinut siellä käynnistä. Palattuani Yhdysvaltoihin aloin opiskella kuvitusta Brigham Youngin yliopistossa Utahissa. Seuraa minua Instagramissa @airheart9.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Yhdysvaltalainen kuvittaja Amelia Hillebrandt on osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!