posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2019

 

Arvomme

Come to Finland valmistaa ja myy design- ja sisustustuotteita sekä käyttöesineitä, joiden kuvitus perustuu autenttisiin suomalaisiin matkailujulisteisiin.

Johtoajatuksemme ovat:

RIEMU
INTOHIMO
ARVOSTUS

Tuotteemme herättävät ja levittävät riemua asiakkaidemme parissa – tunnetta siitä, että nämä tuotteet on tehty pilke silmäkulmassa. Kun kehitämme, valmistamme ja myymme CTF-tuotteita, tunnemme toisin sanoen ylpeyttä ja riemua siitä, että juuri meillä on mahdollisuus tehdä julisteita tunnetuiksi uudessa muodossa.

Yritysideamme alkoi yksinkertaisesta ideasta, joka muuttui intohimoksi. Sama intohimo vie meitä eteenpäin tänäkin päivänä: rakkaus taideteoksiin, rakkaus matkailuun. Jokainen tuote tulee välittämään henkilökohtaista intohimoa, jota tunnemme meidän hallinnoimaamme perintöä kohtaan. Juuri me muokkaamme historiallista aineistoa innovatiivisesti ja modernisti.

Käsittelemme taideteoksia, taiteilijoita ja historiallista perintöä aina arvostuksella. Tulemme aina miettimään: mitä taiteilija XX olisi pitänyt tästä uudesta tuotteesta? Siksi emme koskaan fuskaa, vaan arvostuksen aineistoa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua kohtaan tulee näkyä koko ketjussa aina suunnittelusta tuotantoon ja myynnistä jakeluun.

Tunnemme ylpeyttä myös yrittäjyydestämme. Teemme juuri sitä, mitä nykypäivän Suomessa kaivataan luovuuden ja innovatiivisuuden saralla. Me jatkojalostamme olemassa olevaa kulttuuriperintöä kaupallisesti elinvoimaisiksi tuotteiksi. Meillä on ideoita ja edustamme uusajattelua. Valmistamme tuotteet Suomessa ja luomme työpaikkoja. Tuotteidemme valmistuksessa ympäristöasiat ovat tärkeysjärjestyksen kärkipäässä, ja pidämme lujasti kiinni tuotteiden laadusta ja eettisyydestä.

Lupauksemme

Tuotteidemme tekijänoikeusasiat ovat aina kunnossa.

Valmistamme kaiken Suomessa suomalaisista raaka-aineista, aina kun se on mahdollista.

Tunnemme valmistajamme ja vierailemme heidän luonaan henkilökohtaisesti.

Jakelumme on nopea ja tehokas.

Korostamme aina tuotetarinaa, tuotemerkkimme ainutlaatuisuutta.

Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen tulee näkyä jokaisessa työvaiheessa.

Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista, nopeaa ja ystävällistä.

 

Lue lisää yrityksestä.