posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2019

 

Magnus Londen

Poster hunter & perustaja

Magnus on luova johtajamme ja Come to Finlandin perustaja. Hänen entinen elämänsä kulkee yhä mukana: hän on myös journalisti ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kolme matkakertomusta (Siperia, Pietari ja Valmismatkat) ja vuodesta 2005 hän on joka perjantai toiminut Jälkivääntö-keskusteluohjelman juontajana Ylellä. Lisäksi Magnus majoittaa kotonaan Airbnb:n kautta Suomeen tulleita turisteja joka viikko.

Lempijuliste: Samppanjalady
Suomen paras matkakohde: Savon järvet
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Libanon

magnus.londen(a)cometofinland.fi

 

Christoffer Eriksson

Myynti

Christoffer on myyntimiehemme. Jos olet jälleenmyyjä, olet tekemisissä hänen kanssaan. Hän matkustaa ympäri maan levittämässä sanomaamme ja on itse todella iloinen saamastaan palautteesta: ”Tuotteemme herättävät ylpeyttä jälleenmyyjissämme, tuotteet koetaan paljon muuksikin kuin vain tuotteiksi. On kyse hauskasta ja yllättävästä Suomi-kuvasta, jota myös kuluttajat tuntuvat rakastavan.”

Christoffer on aiemmin toiminut viiniin ja keittiöön liittyvien imagolahjojen parissa. Hänellä on myös yrittäjätaustaa ravintola-alalta ja parturin koulutus!

Lempijuliste: Finland for wintersports
Suomen paras matkakohde: Lappi
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Azorit

christoffer(a)cometofinland.fi
+358 44 768 1088

Sari Uusitalo

Toimitusjohtaja, B2B Sales & Licensing

Lisensiointimme sekä projektimyyntimme peräsimestä pitää kiinni Sari, joka arvostaa projektien sujuvuutta ja hyväntuulista meininkiä. Sarilla on pitkäaikainen tausta design- ja tekstiilituotteiden parissa – erityisesti Marimekossa ja hän kertoo viihtyvänsä nimenomaan asiakastyössä. Sari ponnistaa Helsingistä, missä hän on asunut koko ikänsä, mitä nyt vaihto-oppilasvuoden kävi Kaliforniassa huolella kosmopolisoitumassa. Harrastuksissaan Sarilla painottuvat makuaistin ja sisustussilmän käyttäminen.

Lempijuliste: Saimaa… Loveliest!
Suomen paras matkakohde: Jurmo
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Jukatan, Meksiko

sari.uusitalo(at)cometofinland.fi
+358 50 355 7553

Linnéa Sjöholm

Graafikko

Linnéa on graafinen muotoilijamme. Hän kehittää visuaalista imagoamme, laatii uusia markkinointimateriaaleja ja toimii tuotekehittelyn parissa. Aiemmin hän on työskennellyt brändi- ja mainostoimistoissa, lähinnä luomassa tuotemerkki-identiteettejä ja lempipuuhassaan pakkausmuotoilijana. CTF:n lisäksi hän työskentelee myös nettitoimittajana Ylellä ja freelance-graafikkona.

Lempijuliste: 30 000 lakes
Suomen paras matkakohde: Merenkurkun saaristo Pohjanmaalla on mukana UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Mene Svedjehamniin, kierrä Bodvattnet ja päätä (tai aloita) vierailusi kiipeämällä Saltkaretin näköalatorniin, josta voit ihastella erityistä De Geer -moreenia, joka tekee alueen rannikosta vaihtelevan
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Kaakkois-aasia. Tai Australia. Tai Etelä-Amerikka. #kokomaailma

linnea(a)cometofinland.fi
+358 44 774 8772

Johanna Stenback

Näyttelytuottaja

Johanna Stenback on Come to Finland -näyttelyn tuottaja. Hän on toiminut Svenska Ylellä niin viihde- kuin elämäntapaohjelmienkin tuottajana. Vuodesta 2011 lähtien hänellä on ollut oma Jokowski-tuotantoyhtiö, joka tuottaa kaikkea videotuotannoista tapahtumiin, kirjoihin, konsertteihin, gaaloihin ja näyttelyihin. Johanna pyörittää miehensä kanssa myös yritystä, joka tarjoaa laadukkaita bassokitaroita ja audiotuotteita globaaleille markkinoille. Johannasta mahdoton on hauskaa, kunhan siihen suhtaudutaan intohimolla. Ihmiset tarvitsevat yllättäviä ja positiivisia kokemuksia! 

Lempijuliste: Vitsikäs Veikko.
Suomen paras matkakohde: Tenala ja Fiskars ja niiden ympäristö Länsi-Uusimaassa.
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Australia.

johanna.stenback(a)cometofinland.fi
+358 40 526 7536

 

Eymen Homsi

Näyttelyarkkitehti

Eymen Homsi on näyttelyarkkitehtimme. Hän on ehtinyt toimia jo monessa ammatissa: arkkitehtina, opettajana, tutkijana, biologina, sarjakuvapiirtäjänä ja muraalimaalarina. Eymen on myös asunut monissa paikoissa: Damaskoksessa, Beirutissa, Kuwaitissa, Kinshasassa, Columbuksessa, Hongkongissa ja Istanbulissa. Nyt hänen tiensä on johtanut Suomeen, ja hän tuntee saapuneensa kotiin. Kaikki Eymenin aiemmat ammatit ja kotipaikat ovat toimineet inspiraation lähteinä Come to Finland – Riemuhuuto paratiisista -kiertonäyttelyllemme. Lue lisää Eymenistä hänen kotisivultaan.

Lempijuliste: Järnvägarnas Ringresor
Suomen paras matkakohde: Muuratsalo
Unelmakohde maailmalla vuonna 2018: Isfahan, Iran