posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2019

 

Lisensointi

Tuomme teille ja asiakkaillenne iloa, eleganssia ja pohjolan kauneutta

Come to Finland on Suomen johtava tekijänoikeuksien asiantuntija ja kokenut lisensointikumppani. Meillä on oikeudet laajaan kokoelmaan suomalaisia klassisia matkajulisteita jotka edustavat suomalaisen graafisen suunnittelun parhaimmistoa.

Come to Finland:in uniikilla kuvamateriaalilla voitte luoda ainutlaatuista ilmettä ja identiteettiä tuotteillenne, palveluillenne tai kampanjoillenne. Kuva-aineistoamme on helppoa muokata tarpeisiinne ja autamme mielellämme konseptikehityksessänne. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista, nopeaa ja ystävällistä. 

Lisensoimme yli 200 kuvaa yli 70:ltä taiteilijalta ja kokoelmamme kasvaa jatkuvasti. Tekemistämme ohjaa vahvat periaatteet, laatu ja luottamus. Olemme vastuullisia sekä taiteilijoita, kuvaoikeuden haltijoita että asiakkaitamme kohtaan.

Valmistamiemme tuotteidemme kautta meillä on pitkä kokemus ja syvä ymmärrys B2C tuotteista ja asiakkaista. Keräämme myös tarkkaa tietoa asiakkaiden mieltymyksistä.

Lyhyesti lisensoinnista:

Lisensointi on sopimusmuoto jolla saatte käyttöönne kuvan esimerkiksi tuotteelle, palvelulle tai mainoskampanjaa varten.

Lisenssinantajalle jää omistusoikeus mutta lisenssin ostajalle (asiakkaalle) siirtyy käyttöoikeus sopimuksen mukaisin rajoituksin. Lisenssisopimuksessa määritellään mm. käyttöoikeuden laajuus: käyttötarkoitus, markkina, ja käyttöoikeuden aikarajoitus. Lisenssimaksu sidotaan yleensä royalty-maksuun.

Lisensointi on ollut olemassa yli 120 vuotta markkinoilla mutta viimeisten 30 vuoden aikana kysyntä ja käyttö ovat moninkertaistuneet. Nykyisellään kansainvälisesti lisensointituotteiden jälleenmyynnin vuosittainen liikevaihto ylittää 150Md €.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Sari Uusitalo
sari.uusitalo(a)cometofinland.fi
+358 50 355 7553

 

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme: