Tarinoita julistemetsästäjältä

Seuraa täällä suomalaisen julistemetsästäjän seikkailuja ja ajatuksia. Joka kuukausi metsästäjä paljastaa jotain huikeaa ja henkeäsalpaavaa…

Ilo saa nyt levitä!

7.5.2020

Olet varmaankin huomannut sen postissa käydessäsi? Kaikki ne työntekijät, jotka hiestä märkinä vetävät valtavia säkkejä pullollaan postikortteja? Niinhän se on, että me suomalaiset olemme löytäneet aivan mahtavan perinteen.

Eikä kukaan ole tästä asiasta minua onnellisempi. Julistemetsästäjänä nimittäin tiedän, että nuo samat julistetaiteilijoina toimineet kuvittajat ovat luoneet myös monet Suomen tyylikkäimmistä postikorteista.

Nerokkaat julistetaiteilijamme ymmärsivät, että käsin maalattujen kuvien on toimittava myös pienemmässä muodossa: esitteiden kansina, postikortteina, matkalaukkujen kangasetiketteinä.

Otetaanpa esimerkkeinä kaksi taiteilijaa, joilla on täysin erilaiset tyylit: Ingrid Bade ja Aukusti Tuhka. Bade saattoi 1930-luvulla matkustamisen ilon Suomessa valloilleen ja Tuhka teki saman Suomen Lapin kanssa. Heidän ikoniset aiheensa ovat selvinneet kaikista suuntauksista ja ajan myllerryksistä. Ja nyt he ovat valmiita ilahduttamaan ystäviäsi karanteenissa siellä jossakin: niin lähinaapurustossa kuin maapallon toisella puolella.

Ja nyt – haluan antaa sinulle oivallisen mahdollisuuden kertoa kauneimmasta Suomesta, mitä tarjolla on – joko klassisilla tai moderneilla matkajuliste-postikorteilla.

Valitse 15 postikorttia, maksa 10. Käytä kassalla koodia POSTCARDLOVE (14.5.2020 saakka)

Eikä huolta, löydät haluamasi aiheet lähestulkoon varmasti, sillä meillä on niitä valittavaksesi peräti 189.

Postin työntekijöiden on parasta alkaa treenata hauiksiaan!

Magnus Londen, julistemetsästäjä

Ota rohkeasti yhteyttä! magnus.londen(at)cometofinland.fi

PS  Kiitos kaikista hyvää tuulta puhkuvista yhteydenotoista edellisen kirjeen jälkeen, suorastaan riemukasta! Kerro minulle jälleen, jos suomalaisissa matkajulisteissa on jotain erityistä, mistä haluaisit minun kertovan seuraavassa kirjeessä. Siitä tuleekin kesän erikoisuus!

99 syytä siirtää katse näytöltä

10.4.2020

Tällä hetkellä olennaisia kysymyksiä on vain kaksi:

1.     Alkaako ruutuaika jo riittää tämän kevään osalta?

2.     Tiesitkö, että meillä Come to Finlandilla on taideaarteita, joihin voisit levollisena siirtää katseesi?

Vinkkimme on: Laita läppärin kansi kiinni ja unohda hetkeksi Game of Thronesin uusintajaksot ja Instagram. Niiden sijaan anna taiteelle mahdollisuus omilla seinilläsi. Jo yksi klassinen suomalainen matkajuliste saa sinut paljon paremmalle tuulelle – lupaamme *.

Kukapa ei mieluummin katselisi ikonisen kaunista Suomea? Tätä uskomattoman romanttista maata, jonka aurinko ei koskaan laske, missä järvet ovat sinisiä kuin mustikat ja jokainen ateria kulinaarinen crescendo.

Olkaamme ajalle rehellisiä: koska matkustaminen on tällä hetkellä haasteellista, ehdottomasti paras mahdollisuus kokea ihana Suomi ovat julisteemme.

Julistevalikoimastamme (sinulla on noin 99 vaihtoehtoa valittavana!) löydät sekä upeita vintage-klassikoita että ihan uusiakin julisteita.

Riippumatta siitä mitä valitset, voit olla varma, että ilme seinilläsi on paljon hauskempi kuin Insta-feedisi.  Harmi vain, ettet voi vierittää seiniäsi.

Löydä elämänilosi, klikkaa tästä >>

Kohti kesää!

Magnus Londen, julistemetsästäjä

Ota rohkeasti yhteyttä! magnus.londen(at)cometofinland.fi 

*) Jos tunnet, että olet huonommalla tuulella Come to Finland  -julisteen ripustamisen jälkeen kuin ennen sitä, palauta juliste vain meille. Emme esitä sinulle vaikeita kysymyksiä.