Postikortit: Moderni
2,50 

Come to Finland by Kaisa Leka

Taiteilija
Kaisa Leka
Alunperin julkaistu
2015
Koko
12 x 18 cm
Tuotenumero
PC-2192

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kasvoin pienen järven rannalla, ja kuvittelin, että meri on suuri ja vaarallinen, mutta viimeisten kymmenen vuoden aikana olen alkanut tutkia Suomen saaristoa kajakilla ja rakastunut avovesiin.

Hyvään melontaretkeen kuuluu paljon muutakin kuin melomista: päivätorkkuja sileillä auringon lämmittämillä rantakallioilla, eväiden syömistä rantakivikossa, hyvän kirjan lukemista tuulen tyyntymistä odotellessa, telttailua, uimista, saunomista… Julisteeni aihe ovat Suomen järvet, joet, meret ja saaret ja niiden tutkiminen kajakilla. Siinä esiintyvät sarjakuvieni vakiohahmot hiiri ja ankka, minun ja puolisoni (ja retkikumppanini) Christoffer Lekan alter egot, sekä joukko muita vesieläimiä. Julisteen värityksestä on vastannut hyvä ystäväni Tuomas Mäkinen, jota en ole vielä saanut houkuteltua mukaan melontaretkelle.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tyylikkäin terveisin!

Postikortit painetaan offset-tekniikalla Suomessa laadukkaalle suomalaiselle kartongille.