Ale!

Moderni: Puukortit & taulut
6,00  3,50 

Come to Finland by Lena Frölander-Ulf

Taiteilija
Lena Frölander-Ulf
Alunperin julkaistu
2015
Koko
10 x 15 cm
Tuotenumero
WO-2194

Kortit, jotka tuoksuvatkin Suomelta! Puu on Suomen vihreää kultaa ja siksi korteistamme on saatavilla myös puiset versiot. Puukortit painetaan luonnollisesti Suomessa suomalaiselle koivuvanerille. Ja mikä parasta, puukortit voi postittaa kuten tavalliset postikortit. Paksuus: 3 mm.

Jokainen kortti on yksilö. Koska puu on luonnonmateriaali, väreissä ja pinnoissa on pieniä vivahde-eroja.

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Suomen vuodenaikojen vaihtelu tekee Suomesta erityislaatuisen minulle. Sen vuoksi halusin julisteeni esittävän kevättä ja syksyä (toinen julisteista julkaistaan myöhemmin), jolloin puut ja pensaat ovat alastomia ja muodostavat abstrakteja mustia ja harmaita kuvioita.

Piirsin muun muassa sarjan lintuja joita kutsuin nimellä ”Odd Birds”, kun aloin työskennellä kuvittajana. Minusta tuntuu joskus että Suomi on täynnä omalaatuisia tyyppejä, joten oli aivan luonnollista kansoittaa julisteeni juuri sellaisilla hieman omalaatuisilla ja surumielisillä linnuilla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?