Moderni: Puukortit & taulut
6,50 

Come to Finland by Petteri Tikkanen

Taiteilija
Petteri Tikkanen
Alunperin julkaistu
2015
Koko
10 x 15 cm
Tuotenumero
WO-2199

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija esittelee teoksensa:

Piirrän käsin. Näin saan kuvituksiini sopivan tunnelman ja inhimillisen kosketuksen. Kun piirrän muotoja, ne tuppaavat pyöristymään. Viivani on jäntevää. Sivellin on lempityövälineeni. Pidän siitä jäljen monipuolisuuden vuoksi. Sivellin soveltuu tarkkaan ja hillittyyn työskentelyyn siinä missä rouheaan ja röyhkeään. Luonto on mukanani kuvituksissanin monella tasolla. Puut ja niiden syyt erityisesti.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Kortit, jotka tuoksuvatkin Suomelta! Puu on Suomen vihreää kultaa ja siksi korteistamme on saatavilla myös puiset versiot. Puukortit painetaan luonnollisesti Suomessa suomalaiselle koivuvanerille. Ja mikä parasta, puukortit voi postittaa kuten tavalliset postikortit. Paksuus: 3 mm.

Jokainen kortti on yksilö. Koska puu on luonnonmateriaali, väreissä ja pinnoissa on pieniä vivahde-eroja.