Ale!

Puukortit & taulut: Moderni
3,50 

Come to Finland by Réka Király

Taiteilija
Réka Király
Alunperin julkaistu
2015
Koko
10 x 15 cm
Tuotenumero
WO-2195

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvailee teostaan:

Tavoitteeni oli löytää kaksi väriä, jotka korreloivat kummankin julisteen otsikon kanssa. Molemmat julisteet ovat täynnä yksityiskohtia, jotka ovat merkityksellisiä minulle. Esimerkiksi Punavuori-julisteen koira: näin sen lähes päivittäin kävellessäni studiolleni. Ensin piirsin muutamia hahmoja lyijykynällä luonnoslehtiööni, sitten piirsin ne uudelleen ja skannasin. Lopuksi väritin hahmot aiemmin kehittämieni kahden väripaletin väreillä. Kuvitusten luominen sisältää aina runsaasti viilausta ja fiksausta, joten pitkän aamukävelyn päätteeksi tein sen, ja lähetin sitten valmiit julisteet Come to Finlandille.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Kortit, jotka tuoksuvatkin Suomelta! Puu on Suomen vihreää kultaa ja siksi korteistamme on saatavilla myös puiset versiot. Puukortit painetaan luonnollisesti Suomessa suomalaiselle koivuvanerille. Ja mikä parasta, puukortit voi postittaa kuten tavalliset postikortit. Paksuus: 3 mm.

Jokainen kortti on yksilö. Koska puu on luonnonmateriaali, väreissä ja pinnoissa on pieniä vivahde-eroja.