Kirjat & kalenterit
Tuote on väliaikaisesti loppu.

Come to Finland, coffee table book in English

Koko
24 x 32 cm
Tuotenumero
BO-CTF-ENG

Tuote on väliaikaisesti loppu.

Tietoa tuotteesta

Come To Finland -kirjan ansiosta osa Suomen unohdetusta kulttuuriperinnöstä sai vihdoinkin oman kirjan.

Mikä Come To Finland on:
• Kappale viihdyttävää Suomi-nostalgiaa.
• Yllättävä näkökulma Suomen historiaan.
• Ajaton lahja, joka sopii sekä yrityslahjaksi, ulkomaisille vieraille, taiteesta ja matkailusta kiinnostuneille että kaikille muille Suomi-faneille.

Tämä on kirjan englanninkielinen versio, mutta kirja ei ole ainoastaan pelkkä käännös, vaan se on mukautettu ulkomaiselle kohderyhmälle. Kirjassa on esim. kirjailija Diana Websterin kirjoittama kiinnostava ja viihdyttävä essee hänen suhteestaan Suomeen matkailujulisteiden kautta nähtynä.

Kirjan sisällöstä
Kirjassa on tietenkin kaupunkien sekä maakuntien julisteita – Helsingistä Lappiin, Turunmaan saaristosta Viipuriin – mutta mukana on myös matkailualan arvostettuja yrityksiä, kuten VR, Finnair, liikenteenharjoittajia sekä varustamoita.
Come to Finland-kirjassa painotetaan monipuolisuutta: Luontoa, arkkitehtuuria, kaupunkeja, kulttuuria, nähtävyyksiä, harrastusmahdollisuuksia. Kirja tarjoaa takuuvarmasti useita viihdyttäviä ahaa-elämyksiä.

Erikoisemman aineiston joukosta mainittakoon otos vuonna 1952 pidetyn julistekilpailun tuotoksista. Olympiakisoja silmällä pitäen oli nimittäin julistettu julistekilpailu, johon sekä ammattilaiset että amatöörit osallistuivat lähettämällä valtavan määrän juliste-ehdotuksia. Onneksemme olympialaisten järjestäjät arkistoivat kaikki ehdotukset.

Myös Karjalan ystäville tarjolla on jännittävää nostalgiaa. Kannashan oli huviloiden ja hiekkarantojen paratiisi. Kirjassa on unenomaisia näkymiä Terijoelta ja Koiviston merikylpylästä sekä Viipurista, Sortavalasta ja Laatokalta.

Tietoa kirjasta
Koko: 24 x 32 cm
Sivujen lkm: 256
Kuvia: n. 200
Paperi: Galerie art Silk 150 gr
Projektipäällikkö: Magnus Londen
Ilmestynyt: 2008 (2. tark. p.), ja 2007 (1. painos, loppuunmyyty)
ISBN13: 9789513752361
Kirja painaa n. 1,9 kg.