Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Come to Satakunta by Minna Viitalähde

Taiteilija
Minna Viitalähde
Alunperin julkaistu
2016
Koko
50 × 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2176

Tämä juliste on painettu yksittäin – juuri sinulle! Se kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu juuri sinua varten. Julisteen mukana tulee todistus, johon on merkittynä painopäivämäärä sekä painajan tiedot. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville. Juliste toimitetaan Come to Finlandin tyylikkäässä pahvisessa julisteputkessa.

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

1. sija Come to Finlandin Come to Satakunta -julistekilpailussa 2016!

Taiteilija kuvaa teostaan: Siikakeitto tunnetaan kauniin Satakunnan perinneruokana. Tästä oli helppo inspiroitua. Voit löytää kaikki keiton pääraaka-aineet tästä visuaalisesta reseptistä. Hyvää ruokahalua!

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?