Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Explore Lake Saimaa by Chen Yu

Taiteilija
Chen Yu
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2302

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

2. sija: Vuoden suomalainen matkailujuliste, 2019!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Julisteessani kuvataan ihastuttavaa syksyistä maisemaa Saimaalla. Se on saanut innoituksensa miellyttävästä pyöräretkestä Lappeenrannasta Taipalsaareen. Koko matkan ajan olin vaikuttunut laajasta järvestä, saarien labyrintistä, värikkäistä mökeistä, aaltoilevista, syksyisten puiden kerroksista ja rauhallisesta elämästä järvellä. Vaikka en matkallani nähnytkään kuuluisaa saimaannorppaa, otus seikkailee julisteessani. Teema ”Exploring the Saimaa Lake” rohkaisee ihmisiä aloittamaan seikkailunsa täältä hiljaiselta mutta myös sykkivältä Suomen Järviseudulta ja kokemaan todella autenttisen Pohjolan luonnon.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.