Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Saimaa is calling you by Yuta Ikeya

Taiteilija
Yuta Ikeya
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2306

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti My Finland Poster -julistekilpailussa 2019!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Inspiraation julisteeseeni sain seikkailustani tukholmalaisen opiskelija-asuntoni takana sijainneella järvellä.

Pohjoismaiden talvia pidetään usein kylminä ja pimeinä, mitä monet eivät arvosta kovinkaan paljon. Sen sijaan täällä voi nauttia lämpimistä keskusteluista ystävien kanssa kynttilänvalossa, takan edessä tai ehkäpä saunan lauteilla. Halusin kuvata tätä talvista lämpöä yhdistettynä siihen iloon, jota tyypillinen talviharrastus järvellä voi tuottaa.

Koska rakastan epätäydellisiä, käsinpiirrettyjä viivoja, useimmat julisteen elementeistä on piirretty ensin paperille, sitten skannattu ja lopulta väritetty tietokoneen piirustusohjelmalla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.