Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Lapland Reindeer by Jenni Hänninen

Taiteilija
Jenni Hänninen
Alunperin julkaistu
2018
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2233

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti julistekilpailussa MyFinlandPoster 2018!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Lappi-teemaista kuvaa tehdessäni halusin tuoda esille kuinka Lapin karu kauneus tempaa mukaansa ja saa tuntemaan itsensä vahvaksi ja vapaaksi. Mystiset revontulet, kuutamon kimallus hangella ja poroajelun hurmos vievät mukanaan sadunomaiseen maailmaan. Tyylillistä inspiraatiota sain Helge Mether-Borgströmin 50 luvulla julkaisemasta “Land of romance” -julisteesta, jossa Suomen kartan ääriviivat kehystävät kaunista järvimaisemaa. Oman Lappi-teokseni toteutukseen käytin Photoshsop-ohjelmaa.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Lappi, maaginen Saana-tunturi (Sána) ja poro! Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.