Moderni: Puukortit & taulut
6,50 

Market Square by VombatCombat

Taiteilija
Vombat-Combat
Alunperin julkaistu
2015
Koko
10 x 15 cm
Tuotenumero
WO-2187

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvailee teostaan:

VombatCombat osallistui projektiin riemurinnoin. Julistetaidetta tehdessä voi ajatella isosti ja rohkeasti, siitähän me pidämme! Haluamme kertoa julisteellamme että suomalaiset naiset ovat vahvoja ja itsenäisiä sekä täynnä sisua!

Ohitamme sen muukalaisenpelon, joka on äskettäin levinnyt Suomessa, ja esittelemme tummaihoisen merenneidon. Hän näyttää, että Suomi ottaa pakolaiset rakkaudella ja avosylin vastaan.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Kortit, jotka tuoksuvatkin Suomelta! Puu on Suomen vihreää kultaa ja siksi korteistamme on saatavilla myös puiset versiot. Puukortit painetaan luonnollisesti Suomessa suomalaiselle koivuvanerille. Ja mikä parasta, puukortit voi postittaa kuten tavalliset postikortit. Paksuus: 3 mm.

Jokainen kortti on yksilö. Koska puu on luonnonmateriaali, väreissä ja pinnoissa on pieniä vivahde-eroja.