Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Summer in Helsinki by Kalle Särkkä

Taiteilija
Kalle Särkkä
Alunperin julkaistu
2020
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2328

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti, My Finland Poster 2020 -kilpailussa!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kesäinen Helsinkini rakentuu useista palasista. Julisteesta on löydettävissä luonnon ja kaupunkikulttuurin välisiä kontrasteja, jotka Helsingissä tukevat toisiaan eivätkä sulje toisiansa pois. Teoksessani halusin jättää katsojalle myös tulkinnanvaraa ja mahdollisuuden löytää siitä uusia asioita jokaisella katselukerralla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

 

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.