Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Parhaat palat by Anna Sailamaa

Taiteilija
Anna Sailamaa
Alunperin julkaistu
2020
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2330

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Vuoden suomalainen matkailujuliste 2020, viides sija!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Juliste on piirretty digitaalisesti Photoshopissa. Käytin Helsingin vaakunan värejä: sinistä, keltaista (kulta), valkoista (hopea) ja lisäksi rubiininpunaista. Sininen + keltainen ovat koivunlehdissä, punainen + keltainen kanttarelleissä ja sininen + punainen löytyy mustikoista. Helsingissä metsä on aina lähellä. Uutelaan, Viikkiin ja Keskuspuistoon pääsee helposti alle tunnissa. Kesällä voi käydä uimassa ja syksyllä voi poimia sieniä ja mustikoita.

Halusin kahvin olevan todella mustaa ja siksi käytin kaikkia värejä. Helsingissä on useita laadukkaita kahvipaahtimoita ja paljon ihania kahviloita sekä hyvää kahvia. Kaikista kahviloista saa yleensä herkullisia kanelipullia ja alkuvuodesta myös laskiaispullia.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Parhaat palat! Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.