Julisteet – Vintage: Suuret
45,00 

Hangon Lady

Taiteilija
Tuntematon
Alunperin julkaistu
1930-luvulla
Koko
70 x 100 cm
Tuotenumero
POD-O-28

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Se on taatusti tuntunut aivan kuin pieneen, hyvin pieneen, vastamäkeen nousemiselta, kun Suomi 1930-luvulla yritti esitellä itsensä aurinko- ja rantaparatiisina.

Mutta me rakastamme sen kaltaista rehvakkuutta.

Sillä onhan meillä yksi kuukausi, eli heinäkuu, jolloin kaikki oheisissa julisteissa todellakin täsmää. Tai… ainakin melkein.
Kuten 1930-luvun turistipropagandassa sanottiin: ”Parasta Suomessa on ilmasto”.

Ruskeaksi paahtuminen rannan auringossa ei tietenkään aluksi ollut itsestäänselvyys. Mutta kun muoti-ikoni Coco Chanel palasi Cannesista vuonna 1923 ja oli – kerrotaan, että vahingossa – ruskettunut, kaikki muuttui.

Pian myös Hanko otti osaa aurinkotrendiin.

Viesti oli selvä: Coco, unohda Riviera! Tule Hankoon!

Julisteen taiteilija on tuntematon. Jos sinulla on tietoa julisteen tekijästä tai alkuperästä, olemme erittäin kiinnostuneita. Kirjoita meille: posters@cometofinland.fi. Julistemetsästäjät kiittävät!

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.