Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Tourist-on-a-bike by Ivan Durakov

Taiteilija
Ivan Durakov
Alunperin julkaistu
2021
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2342

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti MyFinlandPoster kilpailussa 2021!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Olen aina pitänyt Suomesta. Kalevalasta, itsenäisistä sarjakuvakaupoista ja Lapista. Valitsin julisteeseeni värikkään kuvan eräästä modernista nuorukaisesta. Juurikin tämä nykyaikaisuuteen suuntautuminen tuntuu puuttuvan useimmista kaupunkitiloista ympäri maailman. Samoin tähän julisteeseen suunnittelemani fontti keskittyy rohkeuteen ja valovoimaan.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi (ja Hanko) jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

 

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.