Tarjottimet & Tarjoilualustat
28,50 

Valo Yössä by Joonas Kavasto

Taiteilija
Joonas Kavasto
Alunperin julkaistu
2020
Koko
20 x 27 cm
Tuotenumero
TR-2324

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Vuoden suomalainen matkailujuliste 2020, toinen sija!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Innoitukseni kumpuaa vanhasta ajasta. Rakastan tyylejä, tekstuureja ja värien käyttöä 1920-luvulta 1960-luvulle. Muita suuria inspiraatioitani tämän julisteen luomisessa olivat kapteeni Haddock, Tove Jansson, 1940-luku yleisesti ja tietysti yksi suurimmista sankareistani, herra Erik Bruun. Hatun nosto sinulle, herraseni.

Juliste on piirretty käsin käyttäen sekä Adobe Illustratoria että Photoshopia. Käytin useita erityyppisiä beat tone ja grain shader –siveltimiä, jotta tekstuurit tulisivat paremmin esiin. Värit halusin pitää yksinkertaisina, koska kuten me kaikki tiedämme, vähemmän on enemmän.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Monikäyttöiset vaneritarjoittimemme ovat niin kulutusta kuin konepesun kestäviä. Valmistettu Suomessa suomalaisesta koivusta.