posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2019

Suomen unohdetut taideaarteet

Come To Finlandin ansiosta unohdettu osa Suomen kulttuuriperintöä sai vihdoinkin oman kirjan. Se vaati kuitenkin ensin kattavaa tutkimustyötä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 

Mikä Come to Finland -kirja on?

Kappale viihdyttävää Suomi-nostalgiaa.
Yllättävä näkökulma Suomen historiaan.
Ajaton lahja, joka sopii niin yrityslahjaksi, ulkomaisille vieraille, taiteesta ja matkailusta kiinnostuneille kuin kaikille muillekin Suomi-faneille.

Kirja tarjoaa kaikkea tätä

Kirjassa on tietenkin kaupunkien ja maakuntien julisteita – Helsingistä Lappiin, Turunmaan saaristosta Viipuriin. Mukana on myös matkailualan perinteikkäitä yrityksiä, kuten Valtionrautatiet, Finnair, SHO ja muita varustamoita.

Kirjassa korostuu monipuolisuus: luonto, arkkitehtuuri, kaupungit, kulttuuri, nähtävyydet, harrastusmahdollisuudet. Varaudu moniin viihdyttäviin ahaa-elämyksiin.

Erikoisuudet

Erikoisemman aineiston joukosta mainittakoon otokset suuresta kokoelmasta julistekilpailuun osallistuneita teoksia, jotka olympialaisten järjestäjät arkistoivat vuonna 1952. Kisoja silmällä pitäen oli nimittäin julistettu julistekilpailu, johon sekä ammattilaiset että amatöörit osallistuivat lähettämällä kilpailuun valtavan määrän juliste-ehdotuksia.

Kilpailu tuotti julisteiden tilkkutäkin, jossa vallalla ovat liput, olympiarenkaat, urheilijat, rauhankyyhkyt ja yleinen kansojen välinen veljeys. Toisinaan julisteet ovat onnistuneita, toisinaan... liikuttavia.

Myös Karjalan ystäville tarjolla on jännittävää nostalgiaa. Karjalankannashan oli huviloiden ja hiekkarantojen paratiisi. Kirjassa onkin unenomaisia näkymiä Terijoelta ja Koiviston merikylpylästä sekä Viipurista, Sortavalasta ja Laatokalta.

Come to Finland on täydellinen lahja ulkomaisille Suomen ystäville, kuten myös suomalaisille ystävillesi, jotka ovat muuttaneet maasta. Miksi hankaloittaa elämää paketoinnilla ja tuplapostimaksuilla? Tilaa kirja suoraan vastaanottajalle!

... tai selaile kirjaa ensin tietokoneesi näytöllä

Kyllä, tarjoamme todellisen houkuttimen: Voit lukea ja selailla kirjaa koko näytön kokoisena. Uskomme nimittäin, että sormesi alkavat syyhytä sen jälkeen. Klikkaa siis linkkiä Come to Finland koko näytöllä (avautuu uuteen ikkunaan).

Lahjaksi Suomen ystäville

Come to Finland on täydellinen lahja ulkomaisille Suomen ystäville, kuten myös suomalaisille ystävillesi, jotka ovat muuttaneet maasta. Miksi hankaloittaa elämää paketoinnilla ja tuplapostimaksuilla? Pane meidät töihin! Me postitamme kirjan puolestasi.

Viidellä kielellä

Kirjasta on julkaistu neljä versiota, viidellä eri kielellä; suomi ja ruotsi (loppuunmyyty), englanti, saksa ja ranska.

Kiitos MEK:ille tuesta!