posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2017

 

Magnus Londen

VD & grundare

Magnus år vår kreativa chef och grundare av Come to Finland. Men hans tidigare liv hänger fortfarande med: han är också journalist och författare. Han har skrivit tre reseskildningar (Sibirien, S:t Petersburg och Charterresor) och är sedan 2005 varje fredag programledare för talkshowen Eftersnack på finländska Yle. Magnus tar dessutom varje vecka emot Finlandsresenärer i sitt hem genom Airbnb.

Favoritaffisch: Champagnedamen
Bästa resmål i Finland: Savolax insjöar
Drömmål i världen för 2017: Libanon

magnus.londen(a)cometofinland.fi

 

Christoffer Eriksson

Försäljning

Christoffer är vår säljare. Har du en butik är det honom du kommer att ha att göra med. Han reser land och rike runt för att sprida vårt budskap och själv är han glad över responsen: ”Våra produkter väcker till och med stolthet hos återförsäljarna, produkterna upplevs som mycket mera än bara produkter. Det handlar om en glad och överraskande bild av Finland som också konsumenterna tycks älska.”

Tidigare har Christoffer handlat med profilgåvor med anknytning till vin och kök. Han har företagarbakgrund inom restaurangbranschen och är även utbildad frisör! 

Favoritaffisch: Finland for wintersports
Bästa resmål i Finland: Lappland
Drömmål i världen för 2017: Azorerna

christoffer(a)cometofinland.fi
+358 44 768 1088

Sari Uusitalo

Licensiering

Det är Sari som håller i trådarna för vår licensiering och projektförsäljning. Hon uppskattar smidighet, en positiv drive och trivs utmärkt med att arbeta med kundkontakter. Sari har en gedigen erfarenhet inom design- och textilindustrin, speciellt från sin långa karriär inom Marimekko. Förutom ett utbytesår i Kaliforninen, som väckte kosmopoliten henne, har Sari bott hela sitt liv i Helsingfors. Till Saris hobbyn hör inredning och nya smakupplevelser.

Favoritaffisch: Saimaa… Loveliest!
Bästa resmål i Finland: Jurmo
Drömmål i världen för 2017: Jukatan, Meksiko

sari.uusitalo(at)cometofinland.fi
+358 50 355 7553

Julius Uusikylä

grafisk formgivare

Julius är vikarierande grafiker på Come to Finland. Han är visuell journalist och designer med sitt enmansföretag KRUT. Hans bakgrund och bekvämlighetszon ligger kring magasindesign och nyhetsjournalistik, men han har en passion för infografik och i synnerhet den slags smarta detaljer som finns i lyckad affischdesign. Han beundrar minimalistisk design och traditionell typografi, vilka båda finns i mänder i Come to Finlands affischsamlingar. Han längtar konstant ut på vandring i ödemarken.

Favoritaffisch: AERO Skärgårdsvy
Bästa resmål i Finland: Pallas-Yllästunturi nationalpark, i synnerhet på sommaren
Drömmål i världen: Kilimanjaro

julius(a)cometofinland.fi
+358 44 774 8772

Linnéa Sjöholm

Grafisk formgivare (föräldraledig 2017)

Linnéa är vår grafiska formgivare. Hon utvecklar vår visuella image, tar fram nytt marknadsföringsmaterial och håller i vår produktutveckling. Tidigare har hon arbetat på brand- och reklambyråer, främst med att utforma varumäkesidentiteter och favoritsysslan förpackningsformgivning. Vid sidan om kalastiden på CTF arbetar hon även som webbredaktör för Yle och frilansande grafiker.

Favoritaffisch: 30 000 lakes. Bubblare: Hangödamen.
Bästa resmål i Finland: Kvarkens skärgård i Österbotten finns på UNESCO:s världsarvslista. Kör ut till Svedjehamn, gå Bodvattnet runt och avsluta (eller börja) besöket med att gå upp i utsiktstornet Saltkaret och se de speciella De Geer-moräner som formar kusten här.
Drömmål i världen för 2016: Sydostasien. Eller Australien. Eller Sydamerika. #helavärlden

linnea(a)cometofinland.fi
+358 44 774 8772

 

Johanna Stenback

Utställningsproducent

Johanna Stenback är producent för Come to Finlands utställning. Hon har en bakgrund som producent på Svenska Yle både för underhållnings- och livsstilsprogram. Sedan 2011 driver hon sitt produktionsbolag Jokowski och producerar allt från videoproduktioner, evenemang, böcker, konserter, galor och utställningar. Hon driver också tillsammans med sin man ett företag som erbjuder basgitarrer och audioprodukter av hög kvalitet för en global marknad. För Johanna är det omöjliga roligt bara det görs med passion. Mänskan behöver överraskande och positiva upplevelser!

Favoritaffisch: Roliga gubben.
Bästa resmål i Finland: Tenala och Fiskars med omnejd i Västra Nyland.
Drömmål i världen för 2017: Australia bland många andra.

johanna.stenback(a)cometofinland.fi
+358 40 526 7536

 

Eymen Homsi

Utställningsarkitekt

Eymen Homsi är vår utställningsarkitekt. Han har haft många yrken: arkitekt, lärare, forskare, biolog, serietecknare och muralmålare. Eymen har dessutom bott på många ställen: Damaskus, Beirut, Kuwait, Kinshasa, Columbus, Hongkong och Istanbul. Men nu när han har hittat till Finland känns det som att han har hittat hem. Alla Eymens tidigare yrken och hemstäder står som inspiration för vår vandringsutställning Come to Finland – Lockropen från paradiset. Läs mera om Eymen här.

Favoritaffisch: Järnvägarnas Ringresor
Bästa resmål i Finland: Muuratsalo
Drömmål i världen för 2017: Isfahan, Iran