posters(a)cometofinland.fi

 come_to_finland

+ 358 44 2793379

Come to Finland
Publishing Ab Oy
Höyläämötie 3A Hyvlerivägen
FI-00380 Helsinki / Helsingfors

FINLAND

 

© Come to Finland
Publishing Ab Oy 2019

 

Licensiering

Vi ger er och era kunder en känsla av glädje, elegans och nordisk skönhet. 

Come to Finland är en av Finlands ledare inom upphovsrätt och en erfaren samarbetspartner inom licensiering. Vi har rättigheterna till en stor samling av klassiska finländska reseaffisher och rese-illustrationer som representerar det bästa inom finländsk grafisk design. 

Med Come to Finlands unika bildmaterial kan ni skapa enastående uttryck och identitet för era produkter, tjänster eller kampanjer. Vårt bildmaterial är enkelt att omforma och vi hjälper er gärna med er konceptplanering. Vår kundservice är personlig, snabb och vänlig.

Vi licensierar över 200 bilder av ett 70-tal konstnärer och vår samling växer ständigt. Vi har starka principer i det vi gör och värdesätter kvalitet och förtroende. Vi bär ansvar för konstnärerna, upphovsrättsägarna och våra kunder.

Genom vårt eget produktsortiment har vi också uppnått en djup förståelse och lång erfarenhet av B2C produkter.

Licensiering i korthet:

Licensiering är en form av avtal med vilken ni får rättigheten att använda ett specifikt bildmaterial på era produkter, tjänster eller reklamkampanjer.

Äganderätten kvarstår hos licensgivaren medan licenstagaren (kunden) får rättigheterna till bildmaterialet inom ramen för licensavtalet. I avtalet kommer man överens om bland annat användningsformen, geografisk marknad och tidsbegränsningar på användningsrättem. Licensavgiften utgörs oftast av en så kallad royaltyavgift i procent.

Licensiering är inget nytt fenomen utan har existerat i över 120 år. Under de senaste 30 åren har efterfrågan och användningen ökat mångfalt och den internationella licensieringsbusinessen uppskattas idag ha ett globalt värde på 150Md €. 

Vill du veta mer? Kontakta:

Sari Uusitalo
sari.uusitalo(a)cometofinland.fi
+358 50 355 7553

 

Våra kunder och samarbetspartners: