Juha Anttinen

1927-

Juha Anttinen

Taiteilija Juha Anttinen opiskeli vuosina 1945–1949 Taideteollisuuskeskuskoulussa. Opintojensa jälkeen hän aloitti työt ateljeenjohtajana Uuden Suomen Reklaamitoimiston palveluksessa. Neljän vuoden kuluttua Juha Anttinen siirtyi Myyntimainontaan.

Ennen vuotta 1957,  jolloin Anttinen  jättäytyifreelanceriksi, hän ehti työskennellä mm. Me Naiset-lehden taittajana. Perustettuaan oman studionsa hän teki töitä sekä mainostoimistoille että eri aikakauslehdille vuosina 1957–1991. Vuodesta 1980 Juha Anttinen on työskennellyt myös kuvanveistäjänä.

Vuoden 1991 jälkeen Anttinen on keskittynyt kuvanveistotaiteeseen. Hän on osallistunut lähes joka vuosi Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettyihin yhteisnäyttelyihin. Anttisella on työhuone Kaapelitehtaalla.

Pahoittelut! Verkkokaupassamme ei valitettavasti ole vielä yhtäkään hakemasi taiteilijan julistetta.
Kerro meille kuitenkin kiinnostuksesi kohteesta!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!