Palautukset

Tältä sivulta löydät ohjeet tilattujen tuotteiden palauttamiseen.

Palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Ilmoita aina palautuksesta osoitteeseen posters@cometofinland.fi ja liitä palautettavien tuotteiden mukaan kopio tilausvahvistuksesta.

Huomioithan, että asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus ja joudumme perimään noutamatta jääneistä sekä palautuneista tilauksista lähetyksistä aiheutuneet kulut.

Palautamme rahasi 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt.

Reklamaatio

Reklamoinnit virheellisistä tai viallisista tuotteista pyydämme lähettämään osoitteeseen posters@cometofinland.fi. Jos haluat uudet tuotteet virheellisten tilalle, lähetämme ne sinulle toimituskuluitta edellyttäen, että tuotteita on saatavissa. Jos haluat mieluummin rahasi takaisin tai jos emme pysty toimittamaan korvaavaa tuotetta, palautamme rahasi 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt.

Palautusosoite

Asiakaspalautukset lähetetään alla olevaan osoitteeseen. Muista aina ensin lähettää sähköpostia osoitteeseen posters@cometofinland.fi, jos haluat palauttaa tuotteita.

Come to Finland Publishing Ab Oy
c/o Anglo-Nordic
Hyttimestarintie 3
02780 ESPOO
FINLAND