Palautukset

Tältä sivulta löydät ohjeet tilattujen tuotteiden palauttamiseen.

Palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Ilmoita aina palautuksesta osoitteeseen posters@cometofinland.fi ja liitä palautettavien tuotteiden mukaan lähete tai kopio laskustasi.

Huomioithan, että noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus ja että joudumme perimään noutamatta jääneistä sekä palautuneista tilauksista lähetyksistä aiheutuneet kulut.

Reklamaatio

Reklamoinnit virheellisistä tai viallisista tuotteista pyydämme lähettämään osoitteeseen posters@cometofinland.fi tai soittamaan numeroon 044-2793379. Jos haluat uudet tuotteet virheellisten tilalle, lähetämme ne sinulle toimituskuluitta edellyttäen, että tuotteita on saatavissa. Jos haluat mieluummin rahasi takaisin tai jos emme pysty toimittamaan korvaavaa tuotetta, palautamme rahasi saatuamme virheellisen tuotteen takaisin. Palautamme rahasi 30 päivän sisällä.

Jos olet maksanut tilauksesi luottokortilla: Ilmoita meille tilausnumerosi, niin teemme maksun palautuksen Maksuturvan kautta luottokortillesi. Lähetä sähköpostia osoitteeseen posters@cometofinland.fi tai soita numeroon 044-2793379 (Suomen ulkopuolelta: +358442793379).

Palautusosoite

Asiakaspalautukset lähetetään alla osoitteeseen. Muista aina ensin lähettää sähköpostia osoitteeseen posters@cometofinland.fi, jos haluat palauttaa tuotteita.

Come to Finland Publishing Oy
Höyläämötie 3 A
00380 Helsinki