Retur och reklamation

Här finns information om du vill utnyttja din ångerrätt eller vill reklamera en vara.

Ångerrätt och retur

Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Meddela oss på posters@cometofinland.fi innan du skickar tillbaka varan till oss, och se till att bifoga orderbekräftelsen du fick vid köpet.

Observera att kunden står för alla kostnaderna vad gäller returen. Att inte hämta ut din paket betraktas inte som att du ångrat ditt köp eller nyttjar din returrätt. Om du inte hämtar ut ditt paket betalar du ändå för varan, samt för de extra transportkostnaderna som uppstår.

Återbetalningen görs till dig inom 14 dagar, via samma betalmetod som du använt vid köpet.

Reklamation

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss på posters@cometofinland.fi. Om du vill ha nya produkter skickar vi dig dessa utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att produkterna finns tillgängliga. Om du istället vill ha pengarna tillbaka eller om vi inte kan ersätta dig med en ny produkt, gör vi en återbetalning till dig när vi fått de defekta produkterna i retur. En återbetalning görs till dig inom 14 dagar via samma betalmetod som du använt vid köpet.

Returadress

Kundreturer postas till följande adress. Kom ihåg att alltid först skicka ett e-post till posters@cometofinland.fi om du vill skicka produkter i retur.

Come to Finland Publishing Ab Oy
c/o Anglo-Nordic
Hyttmästarevägen 3
02780 ESBO
FINLAND