Vi på Come to Finland

Kontakta oss!

Det lättaste och ofta snabbaste sättet att nå vår kundservice är genom att ta mejla oss på adressen: posters@cometofinland.fi

Du kan nå vår kundbetjäning tis-tors kl. 9-16 (finsk tid): +358 44 2793 379

Magnus Londen

Poster hunter, grundare

Magnus år vår kreativa chef och grundare av Come to Finland. Men hans tidigare liv hänger fortfarande med: han är också journalist och författare. Han har skrivit tre reseskildningar (Sibirien, S:t Petersburg och Charterresor) och är sedan 2005 varje fredag programledare för talkshowen Eftersnack på finländska Yle. Magnus tar dessutom varje vecka emot Finlandsresenärer i sitt hem genom Airbnb.

Favoritaffisch: Champagnedamen
Bästa resmål i Finland: Savolax insjöar
Drömmål i världen: Libanon

magnus.londen@cometofinland.fi

 

 

Emilia Hytönen

Sociala medier och digital marknadsföring

Emilia jobbar med våra sociala medier och digital marknadsföring. Hon älskar alla möjligheter som sociala medier medför: ” Det är ju helt fantastiskt att man kan koppla med och sprida sitt budskap till hela världen – för oss är budskapet att finsk affischkonst ger glädje till alla”.

Emilia jobbar både för Come to Finland and Come to Sweden, och på sidan om freelancar hon också med olika kulturprojekt, främst inom musik och konst. När hon inte jobbar hittar du henne oftast ute i Helsingfors där hon tar in all kultur som vår huvudstad erbjuder,  eller så provar hon stans nyaste caféer och resturanger. Om du vill veta vad som händer i Helsingfors eller vilka matställen man inte får missa, ja då ska du fråga henne!

Favorite poster: Olavinlinna by Väino Blomstedt
Favorite travel destination in Finland: Inget slår insjöfinland på sommaren!
Dream destination in the world: Nepal

emilia@cometofinland.fi

 

Katarina Tallqvist

Administration

Katarina håller i trådarna när det gäller våra löpande ärenden, och har också hand om de administrativa uppgifterna på kontoret.

Med en bakgrund som inredare ser hon till att närmiljön är vacker och rofylld. Extra glad blir hon om den även är lite humoristisk. Vilken tur då att detta lätt fixar sig med våra egna produkter!

Om Katarina får en timme över så drar hon gärna iväg på ett pass yoga.

När hon sedan kommer hem tycker hon att det är skönt att krypa upp i soffhörnet med en spännande bok eller för att titta på en bra film.

Favoritaffisch: Hangödamen
Bästa resmål i Finland: Hangö (”Hangö är vackrast i Finland!”)
Drömmål i världen: Jersey och Kanalöarna

katarina@cometofinland.fi

Husain Pazhohan

Jag föddes i Afghanistan, men på grund av inbördeskriget flyttade min familj till Irak och senare till Iran. Där bodde vi i tjugo år. Efter att jag slutfört mina universitetsstudier bestämde jag mig för att återvända till Afghanistan. Året var 2004, USA hade tagit över landet och Talibanregimen hade kollapsat. Jag började arbeta med internationella organisationer såsom World Vision och USAID. Samtidigt startade jag mitt eget företag som exporterade saffran och torkad frukt. Men småningom blev taliban starkare och jag var tvungen att fly eftersom taliban inte accepterar att man arbetar med utländska organisationer.

Efter en lång och mycket komplicerad resa hittade jag mig själv i Finland. Så sedan 2015 har jag bott här, jag blev anställd 2017 och har jobbat med logistik på Come to Finland sedan dess. Jag älskar både de klassiska och de moderna affischerna, de bär på en känsla av njutning och i viss mån även av ledsamhet – om man betänker allt det tragiska som skett i det förflutna.

Favoritaffischer: Close your eyes
Bästa resmål i Finland: Lappland
Drömmål i världen: Australien

qurban@cometofinland.fi

Bannerfoto: Skidsegling, Masaby, 1931 av Bernhard Åström, Svenska litteratursällskapet i Finland, CC-license.