Me Come to Finlandilla

Ota yhteyttä!

Helpoin ja nopein tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme on lähettää sähköpostia: posters@cometofinland.fi

Palvelemme puhelimitse tiistaista torstaihin klo 9-16: 044 2793 379

Magnus Londen

Poster hunter & perustaja

Magnus on luova johtajamme ja Come to Finlandin perustaja. Hänen entinen elämänsä kulkee yhä mukana: hän on myös journalisti ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kolme matkakertomusta (Siperia, Pietari ja Valmismatkat) ja vuodesta 2005 hän on joka perjantai toiminut Jälkivääntö-keskusteluohjelman juontajana Ylellä.

Lempijuliste: Samppanjalady
Suomen paras matkakohde: Savon järvet
Unelmakohde maailmalla: Libanon

magnus.londen@cometofinland.fi

Katarina Tallqvist

Hallinto

Kun on kyse toimiston juoksevista asioista tai hallinnollisista tehtävistä, Katarinalla on langat käsissään. Sisustussuunnittelijan taustalla (ja sydämellä) hän varmistaa, että ympäristössä vallitsee kauneus ja rauha. Aivan erityisen hyvälle tuulelle Katarinan saa, jos sisustukseen lisätään tilkka huumoria. Onpa mainio sattuma, että asian voi ratkaista Come to Finlandin omilla tuotteilla!

Vapaa-aikanaan Katarina rientää joogamaan – aina kun sille vain löytyy aikaa. Kotiin tultua ihaninta on käpertyä sohvannurkkaan jännittävän kirjan kanssa tai viettää laatuaikaa hyvän elokuvan parissa.

Lempijuliste: Hangon Leidi
Suomen paras matkakohde: Hanko (”Hanko on kauneinta Suomessa!”).
Unelmakohde maailmalla: Jersey ja Kanaalisaaret

katarina@cometofinland.fi

Husain Pazhohan

Synnyin Afganistanissa. Sisällissodan vuoksi perheeni muutti Irakiin ja myöhemmin Iraniin, jossa asuimme 20 vuotta. Yliopisto-opintojeni jälkeen päätin palata kotimaahani. Elettiin vuotta 2004 ja Yhdysvaltojen johtama invaasio oli murtanut Talibanin hallinnon. Aloin työskennellä kansainvälisten järjestöjen World Visionin ja USAID:n kanssa ja samaan aikaan perustin oman yritykseni, joka keskittyi sahramin ja kuivattujen hedelmien myyntiin. Talibanin asema kuitenkin vahvistui ja jouduin jättämään kotimaani vuonna 2015, sillä Taliban ei sallinut työskentelyä kansainvälisissä järjestöissä.

Pitkän ja todella vaikean matkan jälkeen löysin itseni Suomesta ja täällä olen asunut vuodesta 2015. Vuodesta 2017 olen työskennellyt Come to Finlandin varasto- ja logistiikkavastaavana. Pidän sekä uusista että nostalgisista kuva-aiheista. Niissä on iloa ja joskus myös tiettyä surumielisyyttä – etenkin kun miettii kaikkia menneisyyden tapahtumia.

Lempijuliste: Close your eyes
Suomen paras matkailukohde: Lappi
Unelmakohde maailmalla: Australia

qurban@cometofinland.fi

Valokuva: ”Skid-segling”, Masala 1931, Bernhard Åström, Svenska litteratursällskapet i Finland, CC-lisenssi.