Me Come to Finlandilla

Ota yhteyttä!

Helpoin ja nopein tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme on lähettää sähköpostia: posters@cometofinland.fi

Palvelemme puhelimitse yleensä maanantaista torstaihin klo 9-16: 044-7448088

Magnus Londen

Poster hunter & perustaja

Magnus on luova johtajamme ja Come to Finlandin perustaja. Hänen entinen elämänsä kulkee yhä mukana: hän on myös journalisti ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kolme matkakertomusta (Siperia, Pietari ja Valmismatkat) ja vuodesta 2005 hän on joka perjantai toiminut Jälkivääntö-keskusteluohjelman juontajana Ylellä.

Lempijuliste: Samppanjalady
Suomen paras matkakohde: Savon järvet
Unelmakohde maailmalla: Libanon

magnus.londen@cometofinland.fi

 

 

Sophie Holm

Tutkija

Sophie on historioitsija ja työskentelee meillä taustatutkimuksen, näyttelytekstien ja kirjahankkeiden parissa. Hän varmistaa, että Come to Finlandin toiminnassa huomoidaan uusin historiantutkimus. Historioitsijana Sophien lempiaiheisiin kuuluvat he, jotka matkustivat tai rakensivat siltoja kulttuurien välille, kuten diplomaatit ja kääntäjät, tai vaikkapa turistit! Kun hän itse matkustaa, kohteena ovat usein Pohjois-Espanjan vaellusreitit. Siellä yhdistyvät upeat luontokokemukset, historialliset nähtävyydet ja hyvä ruoka.

Lempijuliste: 30 000 lakes
Suomen paras matkakohde: Ahvenanmaa
Unelmakohde maailmalla: Mikronesia

sophie@cometofinland.fi

 

Husain Pazhohan

Synnyin Afganistanissa. Sisällissodan vuoksi perheeni muutti Irakiin ja myöhemmin Iraniin, jossa asuimme 20 vuotta. Yliopisto-opintojeni jälkeen päätin palata kotimaahani. Elettiin vuotta 2004 ja Yhdysvaltojen johtama invaasio oli murtanut Talibanin hallinnon. Aloin työskennellä kansainvälisten järjestöjen World Visionin ja USAID:n kanssa ja samaan aikaan perustin oman yritykseni, joka keskittyi sahramin ja kuivattujen hedelmien myyntiin. Talibanin asema kuitenkin vahvistui ja jouduin jättämään kotimaani vuonna 2015, sillä Taliban ei sallinut työskentelyä kansainvälisissä järjestöissä.

Pitkän ja todella vaikean matkan jälkeen löysin itseni Suomesta ja täällä olen asunut vuodesta 2015. Vuodesta 2017 olen työskennellyt Come to Finlandin varasto- ja logistiikkavastaavana. Pidän sekä uusista että nostalgisista kuva-aiheista. Niissä on iloa ja joskus myös tiettyä surumielisyyttä – etenkin kun miettii kaikkia menneisyyden tapahtumia.

Lempijuliste: Close your eyes
Suomen paras matkailukohde: Lappi
Unelmakohde maailmalla: Australia

qurban@cometofinland.fi

Valokuva: ”Skid-segling”, Masala 1931, Bernhard Åström, Svenska litteratursällskapet i Finland, CC-lisenssi.