Me Come to Finlandilla

Sari Uusitalo

Toimitusjohtaja

Liiketoiminnan peräsimestä pitää kiinni Sari, joka arvostaa projektien sujuvuutta ja hyväntuulista meininkiä. Sarilla on pitkäaikainen tausta design- ja tekstiilituotteiden parissa – erityisesti Marimekossa ja hän kertoo viihtyvänsä nimenomaan asiakastyössä. Sari ponnistaa Helsingistä, missä hän on asunut koko ikänsä, mitä nyt vaihto-oppilasvuoden kävi Kaliforniassa huolella kosmopolisoitumassa. Harrastuksissaan Sarilla painottuvat makuaistin ja sisustussilmän käyttäminen.

Lempijuliste: Saimaa… Loveliest!
Suomen paras matkakohde: Jurmo
Unelmakohde maailmalla: Jukatan, Meksiko

sari.uusitalo@cometofinland.fi

+358 50 355 7553

Magnus Londen

Poster hunter & perustaja

Magnus on luova johtajamme ja Come to Finlandin perustaja. Hänen entinen elämänsä kulkee yhä mukana: hän on myös journalisti ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kolme matkakertomusta (Siperia, Pietari ja Valmismatkat) ja vuodesta 2005 hän on joka perjantai toiminut Jälkivääntö-keskusteluohjelman juontajana Ylellä.

Lempijuliste: Samppanjalady
Suomen paras matkakohde: Savon järvet
Unelmakohde maailmalla: Libanon

magnus.londen@cometofinland.fi

Christoffer Eriksson

Myynti

Christoffer on myyntimiehemme. Jos olet jälleenmyyjä, olet tekemisissä hänen kanssaan. Hän matkustaa ympäri maan levittämässä sanomaamme ja on itse todella iloinen saamastaan palautteesta: ”Tuotteemme herättävät ylpeyttä jälleenmyyjissämme, tuotteet koetaan paljon muuksikin kuin vain tuotteiksi. On kyse hauskasta ja yllättävästä Suomi-kuvasta, jota myös kuluttajat tuntuvat rakastavan.”

Christoffer on aiemmin toiminut viiniin ja keittiöön liittyvien imagolahjojen parissa. Hänellä on myös yrittäjätaustaa ravintola-alalta ja parturin koulutus!

Lempijuliste: Finland for wintersports
Suomen paras matkakohde: Lappi
Unelmakohde maailmalla: Azorit

christoffer@cometofinland.fi

+358 44 768 1088

Linnéa Sjöholm

Graafikko

Linnéa on graafinen suunnittelijamme. Hän kehittää visuaalista imagoamme, laatii uusia markkinointimateriaaleja ja toimii tuotekehityksen parissa. CTF:n lisäksi hän työskentelee myös freelance-graafikkona.

 

Lempijuliste: 30 000 lakes
Suomen paras matkakohde: Merenkurkun saaristo Pohjanmaalla on mukana UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Mene Svedjehamniin, kierrä Bodvattnet ja päätä (tai aloita) vierailusi kiipeämällä Saltkaretin näköalatorniin, josta voit ihastella erityistä De Geer -moreenia, joka tekee alueen rannikosta vaihtelevan
Unelmakohde maailmalla: Latinalainen Amerikka.

linnea@cometofinland.fi

+358 44 774 8772

Katarina Tallqvist

Hallinto

Kun on kyse toimiston juoksevista asioista tai hallinnollisista tehtävistä, Katarinalla on langat käsissään. Sisustussuunnittelijan taustalla (ja sydämellä) hän varmistaa, että ympäristössä vallitsee kauneus ja rauha. Aivan erityisen hyvälle tuulelle Katarinan saa, jos sisustukseen lisätään tilkka huumoria. Onpa mainio sattuma, että asian voi ratkaista Come to Finlandin omilla tuotteilla!

Vapaa-aikanaan Katarina rientää joogamaan – aina kun sille vain löytyy aikaa. Kotiin tultua ihaninta on käpertyä sohvannurkkaan jännittävän kirjan kanssa tai viettää laatuaikaa hyvän elokuvan parissa.

Lempijuliste: Hangon Leidi
Suomen paras matkakohde: Hanko (”Hanko on kauneinta Suomessa!”).
Unelmakohde maailmalla: Jersey ja Kanaalisaaret

katarina@cometofinland.fi

Dante Ra

Myynti

Dante auttaa Christofferia myynnissä. Hän on ylpeä siitä että saa olla mukana antamaan uutta elämää näille mahtaville julisteille. Ennen tätä pestiä, hän hoiti Come to Finlandin ständiä Kauppatorilla Helsingissä, missä hänellä oli ilo tavata kiinnostavia ihmisiä eri maista. ”Oli hauska nähdä miten myös kansainväliset matkustajat tykkäävät tuotteistamme!”

Lempijuliste: Land of Romance
Suomen paras matkailukohde: Ahvenanmaa
Unelmakohde maailmalla: Australia tai Korea.

sales@cometofinland.fi

+358 447811117

Husain Pazhohan

Synnyin Afganistanissa. Sisällissodan vuoksi perheeni muutti Irakiin ja myöhemmin Iraniin, jossa asuimme 20 vuotta. Yliopisto-opintojeni jälkeen päätin palata kotimaahani. Elettiin vuotta 2004 ja Yhdysvaltojen johtama invaasio oli murtanut Talibanin hallinnon. Aloin työskennellä kansainvälisten järjestöjen World Visionin ja USAID:n kanssa ja samaan aikaan perustin oman yritykseni, joka keskittyi sahramin ja kuivattujen hedelmien myyntiin. Talibanin asema kuitenkin vahvistui ja jouduin jättämään kotimaani vuonna 2015, sillä Taliban ei sallinut työskentelyä kansainvälisissä järjestöissä.

Pitkän ja todella vaikean matkan jälkeen löysin itseni Suomesta ja täällä olen asunut vuodesta 2015. Vuodesta 2017 olen työskennellyt Come to Finlandin varasto- ja logistiikkavastaavana. Pidän sekä uusista että nostalgisista kuva-aiheista. Niissä on iloa ja joskus myös tiettyä surumielisyyttä – etenkin kun miettii kaikkia menneisyyden tapahtumia.

Lempijuliste: Close your eyes
Suomen paras matkailukohde: Lappi
Unelmakohde maailmalla: Australia

qurban@cometofinland.fi

Valokuva: ”Skid-segling”, Masala 1931, Bernhard Åström, Svenska litteratursällskapet i Finland, CC-lisenssi.