Come to Finland FAQ

Come to Finland Q & A

Olen tilannut julisteen, postikortteja ja tarjottimen, mutta saamassani paketissa oli ainoastaan juliste. Missä muut tilaamani tuotteet ovat?

– Toimitamme keskikokoiset ja suuret julisteet rullattuina pahviputkissa ja ne lähetetään aina omana lähetyksenä. Muut tilauksessa olevat tuotteet toimitetaan erikseen – tuotteista riippuen joko pakettina tai kirjeenä.

Löysin sivuiltanne Lappi-julisteen koossa 50×70 cm. Onko mahdollista saada sitä muussa koossa, esim. A4 tai 70×100 cm?

– Löydät tilattavissa olevat julisteet ja niiden koot verkkokaupassamme. Emme valitettavasti voi valmistaa yksittäispainatuksia muista koista.

Kuinka pian tilaamani tuotteet saapuvat?

– Pyrimme lähettämään tuotteet viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tilaukset Suomessa toimitetaan Matkahuollon kautta (julisteet) ja Postin kautta (muut tuotteet)  lähinoutopisteeltä noudettavaksi. Jos tilauksella on ainoastaan postikortteja, ne toimitetaan priority-kirjeenä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Toimituskulut Suomessa ovat: postikortit 3,90 euroa ja muut tuotteet 5,90 euroa. Käytämme julistetoimituksissa Matkahuoltoa ja muiden tuotteiden kuljetuksissa Postia.

Toimitatteko verkkokauppatilauksia myös ulkomaille?

– Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita myös ulkomaille. Julisteet toimitetaan Euroopassa GLS:llä ja Euroopan ulkopuolelle DHL:llä. Muut tuotteet toimitetaan Postin kautta.

HUOM! COVID-19 voi aiheuttaa rajoituksia Postin lähetyksiin. Katso ajankohtainen tilanne Postin sivuilta: https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/maakohtaiset-tiedot
 
En ole tyytyväinen tilaamaani tuotteeseen. Voinko palauttaa sen?

– Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Ilmoita aina palautuksesta osoitteeseen posters@cometofinland.fi. Katso lisätietoa palautuksiin liittyen https://cometofinland.fi/fi/return-policy/

Onko teillä kauppa, johon voisin tulla tutustumaan julistevalikoimaanne?

– Valitettavasti meillä ei ole kivijalkakauppaa, jossa koko laaja julistevalikoimamme olisi samaan aikaan esillä ja ostettavissa. Julisteitamme myyvät useat jälleenmyyjät ympäri Suomen. Tarkempaa tietoa myymälöistä ja valikoimista saat Anglo-Nordicilta puh. 09 4153 5300.

Osa julisteistanne on vintagejulisteita ja osa moderneja julisteita. Mitä se tarkoittaa?

– Vintagejulisteemme ovat uusiopainatuksia autenttisista mainos- ja propagandajulisteista 1800-luvun loppupuolelta 1970-luvulle. Modernit julisteet puolestaan ovat uusia 2000-luvulla suunniteltuja teoksia.
 
Ovatko vintagejulisteenne alkuperäiskappaleita?

Verkkokaupassamme olevat vintagejulisteet ovat tekijänoikeuksien haltijoiden luvalla tehtyjä uusiopainatuksia.

Oletteko kiinnostuneita ostamaan alkuperäisjulisteita?
– Kyllä, etsimme koko ajan teoksia, joita arkistossamme ei vielä ole. Ota yhteyttä magnus.londen[at)cometofinland.fi.

Onko mahdollista saada näyttelynne museoomme / galleriaamme?
– Ota yhteyttä magnus.londen ( at ) cometofinland.fi.