Kiertonäyttely: Come to Finland!

Suomi, jota et ennen ole nähnyt


Klikkaa tästä lukeaksesi uudesta Tukholman Nordiska museetissa tällä hetkellä esillä olevasta
Come to Norden -näyttelystämme!

Suomi on aina ollut loistokas, avoin ja kansainvälisesti kiinnostava maa!

Riemuitsetko siitä – vai epäiletkö sitä?

Miten asiaan suhtaudutkin, Come to Finland – Riemuhuuto paratiisista -näyttely on juuri sinulle. Sen klassiset matkailujulisteet esittelevät Suomen pitkän tien tuntemattomasta venäläisestä ruhtinaskunnasta… Land of Romanceksi.

Värikkäästi ja kattavasti. Huumorilla ja ahaa-elämyksiä tarjoten. Opettavasti – sekä räiskyvän visuaalisesti.

Yli kymmenen vuoden ajan olemme etsineet maailmalta suomalaisia matkailujulisteita. Ja hankkineet joka ikisen helmen, etupäässä 1930- ja 1950-luvuilta, jonka olemme löytäneet.

Nyt aika on tullut esitellä nämä aarteet – tämä unohduksiin jäänyt suomalainen kulttuuriperintö. Ja tiedätkö mitä? Uskallamme väittää, ettet aiemmin ole nähnyt Suomea näin iloisena ja värikkäänä.

Mutta miten nykytaiteilijat sitten kuvaisivat tämän päivän Suomea?

Innostuimme ajatuksesta ja valitsimme eturivin graafikoita ja taiteilijoita luomaan uusia suomalaisia matkailujulisteita. Lisäksi järjestämme vuosittain Suomi-aiheisen matkailujulistekilpailun.

Tehtävämme onkin tärkeä: edistää suomalaisen julistetaiteen uutta tulemista. Houkutellaksemme turisteja jälleen glamourilla ja paratiisista kaikuvilla ilonkiljahduksilla.

Näyttely on kiertänyt Suomea vuodesta 2016 lähtien ja ollut esillä mm. Kansallismuseossa – ja sen jälkeen myös Saksaa – keräten hymyjä kaikkialla, missä teokset ovat esillä.

Alasivuilta löydät myös videofilmejä, tekniset tiedot sekä taustatietoja.

Varaukset ja lisätiedot
tuottaja Magnus Londen
magnus.londen@cometofinland.fi