Arvomme

Arvomme

Come to Finland valmistaa ja myy design- ja sisustustuotteita sekä käyttöesineitä, joiden kuvitus perustuu autenttisiin suomalaisiin matkailujulisteisiin.

Johtoajatuksemme ovat:

RIEMU

INTOHIMO

ARVOSTUS

Tuotteemme herättävät ja levittävät riemua asiakkaidemme parissa – tunnetta siitä, että nämä tuotteet on tehty pilke silmäkulmassa. Kun kehitämme, valmistamme ja myymme CTF-tuotteita, tunnemme toisin sanoen ylpeyttä ja riemua siitä, että juuri meillä on mahdollisuus tehdä julisteita tunnetuiksi uudessa muodossa.

Yritysideamme alkoi yksinkertaisesta ideasta, joka muuttui intohimoksi. Sama intohimo vie meitä eteenpäin tänäkin päivänä: rakkaus taideteoksiin, rakkaus matkailuun. Jokainen tuote tulee välittämään henkilökohtaista intohimoa, jota tunnemme meidän hallinnoimaamme perintöä kohtaan. Juuri me muokkaamme historiallista aineistoa innovatiivisesti ja modernisti.

Käsittelemme taideteoksia, taiteilijoita ja historiallista perintöä aina arvostuksella. Tulemme aina miettimään: mitä taiteilija XX olisi pitänyt tästä uudesta tuotteesta? Siksi emme koskaan fuskaa, vaan arvostuksen aineistoa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua kohtaan tulee näkyä koko ketjussa aina suunnittelusta tuotantoon ja myynnistä jakeluun.

Tunnemme ylpeyttä myös yrittäjyydestämme. Yritämme tehdä juuri sitä, mitä nykypäivän Suomessa kaivataan luovuuden ja innovatiivisuuden saralla. Me jatkojalostamme olemassa olevaa kulttuuriperintöä kaupallisesti elinvoimaisiksi tuotteiksi. Meillä on ideoita ja edustamme uusajattelua. Valmistamme tuotteet Suomessa ja luomme työpaikkoja.

Tuotteidemme valmistuksessa ympäristöasiat ovat tärkeysjärjestyksen kärkipäässä, ja pidämme lujasti kiinni tuotteiden laadusta ja eettisyydestä.

Lupauksemme

Tuotteidemme tekijänoikeusasiat ovat aina kunnossa.

Valmistamme kaiken Suomessa suomalaisista raaka-aineista, aina kun se on mahdollista.

Tunnemme valmistajamme ja vierailemme heidän luonaan henkilökohtaisesti.

Jakelumme on nopea ja tehokas.

Korostamme aina tuotetarinaa, tuotemerkkimme ainutlaatuisuutta.

Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen tulee näkyä jokaisessa työvaiheessa.

Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista, nopeaa ja ystävällistä.

Yrityksestä

Come to Finland Publishing Ab Oy

Y-tunnus: 2045859-6

Yhtiön kotipaikka on Helsinki.

Magnus Londen on enemmistöosakas.

Muut omistajat ovat:
Katarina Tallqvist
Niklas Tallqvist

Vähemmistöosakkaita ovat:
Joakim Enegren
Stig-Olof Londen

Hallitus:

Barbara Hisinger-Jägerskiöld
Joakim Enegren
Magnus Londen (puheenjohtaja)
Ant Simons

Come to Sweden Publishing Ab on erillinen, Ruotsissa rekisteröity osakeyhtiö, jonka enemmistöosakas on Magnus Londen.