B2B

Finländsk glamour

Om du letar efter finländska designprodukter, som har en genuin historia och är starkt förankrade i Finland, är Come to Finland din perfekta partner.

Vårt produktsortiment baserar sig på lockande och tidlösa finländska reseaffischer och gör mottagaren på gott humör både hemma i Finland och i fjärran trakter. Vi kan också anpassa våra produkter så att de motsvarar dina behov.

Be om en offert: posters@cometofinland.fi

Med stil på faner!

Vi trycker också träkort på björkfaner enligt dina önskemål. Om du till exempel vill skicka en inbjudan för ditt evenemang eller om du har fotografier eller teckningar, får dessa ny pondus och synlighet då vi trycker dem på finsk faner!

Ett träkort passerar nämligen inte mottagaren obemärkt förbi. Vi står till tjänst då du vill förmedla ditt budskap på ett livfullt och intressant sätt.

Tag kontakt: posters@cometofinland.fi

Projektförsäljning

Läckra inredningslösningar

Vi hjälper dig att skapa trivsamma inredningslösningar. Vi erbjuder inramade affischer för offentliga rum liksom också för hotell, restauranger och ålderdomshem. Om du vill använda våra fräscha och fartfyllda resemotiv på andra inredningsobjekt eller annat material är det möjligt genom licensiering.

Ta kontakt:

sales@cometofinland.fi