Jenni Hänninen

Jenni Hänninen

Taiteilija esittelee itseään:

Olen kuopiolainen graafikko-kuvittaja. Valmistuin graafikoksi keväällä 2013 Kuopion Muotoiluakatemiasta. Syksyllä 2017 aloitin Verhoilu- ja sisustusalan opinnot Savon ammattiopistolla, jossa pääsin tutustumaan sisustussuunnittelun ja rakentamisen maailmaan.

Elämässäni nautin rauhallisista kahvihetkistä perheen ja ystävien kanssa, valokuvaamisesta, rantamaisemista ja eläimistä. Olen jatkuvasti innostunut kokeilemaan uusia tekniikoita niin perinteisen käsilläpiirtämisen kuin digitaalisten piirrosohjelmien parissa. Päämääräni on luoda jotain persoonallista ja hymyilyttävää.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Suomalainen kuvittaja Jenni Hänninen on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!