Natali Kit

Natali Kit

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Teoksiani on myynnissä ympäri Suomea mm. Suomalaisessa Kirjakaupassa, Akateemisessa Kirjakaupassa ja Pentikillä.

Tarkka visuaalinen silmäni on kehittynyt kahdessa taidekoulussa ja useissa projekteissa, joissa olen toiminut kuvittajana ja suunnittelijana – sekä Suomessa että ulkomailla.

Hallitsen erilaisia tekniikoita sekä digitaalisesti että käsin (esim. akvarelli-, muste-, pastelli-, kollaasitekniikat). Pidän kalligrafiasta ja kirjainkuvituksesta. Omassa työssäni pystyn luovasti yhdistämään tekniikoita keskenään tehtävästä riippuen.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Natali Kit on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!