Natali Kit

Natali Kit

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är grafisk designer och illustratör. Mina verk finns till salu runtom i Finland, bl.a. i Finska bokhandeln, Akademiska bokhandeln och i Pentik.

Min skarpa visuella blick har utvecklats i två konstskolor och genom många projekt där jag medverkat som illustratör och planerare – såväl i Finland som i utlandet.

Jag behärskar olika tekniker, både digitalt och för hand (till exempel akvarell-, bläck-, pastell- och collageteknik). Jag tycker också om kalligrafi och typsnittsillustrationer. I mitt eget arbete kan jag på ett kreativt sätt sinsemellan kombinera olika tekniker.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Natali Kit ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!