Come to Finland by Bo Haglund

Come to Finland by Bo Haglund

Taiteilija Bo Haglund
Alunperin julkaistu 2015
Come to Finland by Bo Haglund

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kylmän talven jälkeen kevät saapuu Suomeen. Luonto herää ja kohisee pian elämää. Ajattelin julistetta pohjoisesta maasta, josta kaksi kolmasosaa on metsän peitossa. Metsä on yhtä salaperäinen kuin sen kansa, täynnä kummallisia kertomuksia ja ihmeellisiä juttuja. Matkailija kutsutaan saunaan, huoneeseen joka lämmittää ruumiin ja sielun. Tule Suomeen. Täällä on tilaa kaikille.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!