Come to Finland by Petteri Tikkanen

Come to Finland by Petteri Tikkanen

Alunperin julkaistu 2015
Come to Finland by Petteri Tikkanen

Taiteilija esittelee teoksensa:

Piirrän käsin. Näin saan kuvituksiini sopivan tunnelman ja inhimillisen kosketuksen. Kun piirrän muotoja, ne tuppaavat pyöristymään. Viivani on jäntevää. Sivellin on lempityövälineeni. Pidän siitä jäljen monipuolisuuden vuoksi. Sivellin soveltuu tarkkaan ja hillittyyn työskentelyyn siinä missä rouheaan ja röyhkeään. Luonto on mukanani kuvituksissanin monella tasolla. Puut ja niiden syyt erityisesti.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!