Rengasmatkat – Olavinlinna

Rengasmatkat – Olavinlinna

Taiteilija Tuntematon
Alunperin julkaistu 1950-luvulla
Rengasmatkat – Olavinlinna

Taustalla näkyy jokakesäisten Savonlinnan Oopperajuhlien tapahtumapaikka Olavinlinna Itä-Suomessa.

Käyttögraafikkojemme loistavasta panostuksesta huolimatta taustalla jylläsi voima, joka voimistui voimistumistaan 1950- ja 1960 -luvuilla: värivalokuvat. Yhtäkkiä pystyttiin näyttämään ”täsmälleen”, miltä todellisuus näytti. Ei liioittelua! Ei sijaa tulkinnoille! Tältä Suomessa näyttää!Monet sen ajan etevimmistä valokuvaajista matkustivat maiden ja mantujen poikki ikuistaakseen Suomen valokuviin.

Maailman julistekeräilijät ja -metsästäjät ovat vakuuttuneita siitä, että nämä varhaiset valokuvajulisteet tulevat pian olemaan haluttuja ja ihailtuja.

Julisteen taiteilija on tuntematon. Jos sinulla on tietoa julisteen tekijästä tai alkuperästä, olemme erittäin kiinnostuneita. Kirjoita meille: posters@cometofinland.fi. Julistemetsästäjät kiittävät!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!