The Hanko-Hangö pine by Lotta Fors

The Hanko-Hangö pine by Lotta Fors

Taiteilija Lotta Fors
Alunperin julkaistu 2021
The Hanko-Hangö pine by Lotta Fors

Finalisti MyFinlandPoster kilpailussa 2021!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Teimme viime kesänä päiväretken Hankoon. Se oli ensimmäinen vierailuni siellä aikuisena. Tykkään kaupungista ja sen vanhoista, kauniista puutaloista, mutta eniten minua kiehtoo sen luonto. Niin paljon hiekkaa ja mäntyjä! Kävimme kahvilassa, joka oli kalliolla, aivan meren äärellä ja mäntyjen ympäröimänä. Sieltä sain inspiraationi julisteeseen. Ja myöhäisestä elokuun illasta, joka värittää taivaan vaaleanpunaiseksi.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.
Huomaatteko, miten Suomi (ja Hanko) jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!