Julisteet – Vintage: Keskikokoiset – 50x70 cm
42,00 

Aero 25 years

Taiteilija
Jorma Suhonen
Alunperin julkaistu
1948
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-182

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Vuonna 1948, kun Aero täytti 25 vuotta, yritys otti yhteyttä mainostoimisto SEK:iin. Miksi? Luonnollisesti siksi, että tarvittiin juliste syntymäpäivän juhlistamiseksi. Julistemestari Jorma Suhonen oli yksi SEK:n perustajajäsenistä, ja tämä tärkeä toimeksianto lankesi hänelle. Julistetta katsoessa saattaa herätä epäilys, että keltainen – ei suinkaan mikään tyypillinen suomalainen väri – oli yksi Suhosen suosikeista. Kymmenen vuotta aiemmin hän oli jo vanginnut ”Samppanjaleidin” Helsingissä keltaisin pohjavärein.

Aero nimettiin myöhemmin Finnairiksi. Nykyään Finnair on yksi harvoista yhä toimivista lentoyhtiöistä, jolla on yli satavuotinen historia.

Tietoa tuotteesta

Tämä Aero-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.