Julisteet – Vintage: Keskikokoiset: 50x70
39,00 

Olavinlinna by Väinö Blomstedt

Taiteilija
Väinö Blomstedt
Alunperin julkaistu
1920-luvulla
Koko
50 × 70 cm
Tuotenumero
POD-M-52

Tämä juliste on painettu yksittäin – juuri sinulle! Se kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu juuri sinua varten. Julisteen mukana tulee todistus, johon on merkittynä painopäivämäärä sekä painajan tiedot. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville. Juliste toimitetaan Come to Finlandin tyylikkäässä pahvisessa julisteputkessa.

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Järjestettyämme suuren näyttelymme Suomen Kansallismuseossa saimme sähköpostia USA:sta:

”Minulla saattaa olla jotain, mikä kiinnostaa”, eräs amerikansuomalainen kirjoitti meille.

Ja hän oli todellakin oikeassa! Hänellä oli alkuperäisjuliste, todennäköisesti 1920-luvulta, jonka hän oli ostanut eräältä newyorkilaiselta keräilijältä 1980-luvulla.

Kyse oli taiteilija Väinö Blomstedtin tulkinta kotikaupunkinsa Savonlinnan helmestä, Olavinlinnasta. Siitä tuli loistava lisä valikoimiimme, niin tänne kauppaan kuin kiertonäyttelyymmekin, jonka osana alkuperäinen juliste nyt onkin.

Kun julisteen mainoslausekin vielä kuullosti niin hienolta korvissamme, olimme sekä äärimmäisen ihastuneita että kiitollisia.
Samalla tulimme yhä vakuuttuneemmiksi siitä, että maailmalla on vielä lisää tuntemattomia helmiä. Ota yhteyttä, jos sinulla on julisteita kätköissäsi!