Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Hanko – The Riviera of Finland by Fanny Törnqvist

Taiteilija
Fanny Törnqvist
Alunperin julkaistu
2021
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2344

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Vuoden suomalainen matkajuliste 2021!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Tähän työhön sain inspiraation merenrannasta ja kesästä. Siihen oikeastaan kiteytyy kokemukseni Hangosta. Suomen eteläisimpänä ja aurinkoisimpana kaupunkina Hanko inspiroi käyttämään iloista väripalettia. Kirkas ja puhdas tyyli on ottanut vaikutteita vanhoista vintage-julisteista.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

 

Tietoa tuotteesta

Tämä Hanko-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.
Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.