Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Lapland by VombatCombat

Taiteilija
Vombat-Combat
Alunperin julkaistu
2015
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2235

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvailee teostaan:

Naarasilves venyttelee tyytyväisenä männynoksalla. Hän antaa katseensa lipua tunturimaisemassa. Lappia ei kukaan ihminen voi omistaa, hän ajattelee. Minä olen porojen, tunturien, kippuraisten kuusien, lumen ja revontulien kuningatar.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.