Anna Sailamaa

Anna Sailamaa

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen Anna Sailamaa, helsinkiläinen kuvittaja ja taideopettaja. Olen opiskellut taidekasvatusta Aalto-yliopistossa ja kuvataidetta Taideyliopistossa. Pidän kirkkaista väreistä, metsäretkistä ja mustasta kahvista. Nautin piirtämisestä ja tarinoiden keksimisestä ja siksi myös nautin taiteen opettamisesta muille. Aina kaikki kuvat tai piirrokset eivät kuitenkaan onnistu. Silloin on vain yksi ratkaisu: istua penkille, juoda kahvia, syödä leivonnaisia ja heiluttaa jalkoja.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Anna Sailamaa on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!