Anna Saveleva

Anna Saveleva

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen kotoisin Venäjältä, tällä hetkellä opiskelen Isossa-Britanniassa. Ammatikseni työskentelen kaupunkeihin ja julkisiin tiloihin liittyvien asioiden parissa – minulla on kirjaimellisesti pakkomielteinen suhde siihen, mikä tekee kustakin paikasta ainutkertaisen. Samanaikaisesti ne paikat, joita todella rakastamme, ansaitsevat tulla vaalituiksi niiden ydinolemuksen eivätkä vain valtavirran piirteidensä vuoksi. Tässä on yksinkertainen vinkki vilpittömien projektien luomiseen: tutki paikan eri puolia, syleile sen identiteettiä ja lopuksi rakastu siihen!

Julistetaiteen uusi tuleminen! Anna Saveleva on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters (at) cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!