Anna Saveleva

Anna Saveleva

Konstnären presenterar sig själv:

Jag kommer från Ryssland men studerar för närvarande i Storbritannien. Jag arbetar med frågor kring städer och offentliga rum – jag är, bokstavligen, besatt av vad som gör en plats unik. Platser som vi verkligen älskar förtjänar att bli hyllade för vad de är, inte endast för sina standardegenskaper. Här kommer ett råd om man vill skapa ärliga projekt: utforska olika aspekter av platsen, omfamna dess identitet och bli slutligen kär i det!

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Anna Saveleva ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!