Chen Yu

Chen Yu

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen lähtöisin Kiinasta ja saavuin Suomeen opiskelemaan vuonna 2016. Teen tällä hetkellä töitä UI/UX-suunnittelijana ja opiskelen Aalto Yliopistossa pääaineenani Uuden median suunnittelu ja tuotanto. Suurimman osan vapaa-ajastani käytän matkustamiseen, kokkaamiseen ja vektorikuvitusten luomiseen.

Koska pidän luonnosta, olin kuullut Saimaasta jo ennen kuin tulin Suomeen. Olin Suomeen muuttoni jälkeen aina odottanut innolla vierailua Saimaalla, ja vihdoin vuonna 2017 toteutin haaveeni. Olen ollut Saimaalla vuoden aikana kolmesti ja käynyt eri kaupungeissa, kuten Imatralla, Savonlinnassa ja Lappeenrannassa. Kaikki matkat ovat olleet kiehtovia ja unohtumattomia.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Chen Yu on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!