Chen Yu

Chen Yu

Konstnären presenterar sig själv:

Jag kommer ursprungligen från Kina och kom till Finland för att studera år 2016.

Jag är en sann naturvän och hade hört om Saimen redan före jag kom till Finland. Ända sedan jag flyttade till Finland hade jag sett fram emot att få besöka sjön och det lyckades äntligen år 2017. Jag har rest till Saimen nu tre gånger på ett år och besökt städerna Imatra, Nyslott och Villmanstrand. Alla tre resor har varit spännande och oförglömliga.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Chen Yu ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!