Emma Chudoba

Emma Chudoba

Emma Chudoba on Rovaniemellä asuva graafikko ja kuvittaja. Hän on opiskellut graafiseksi suunnittelijaksi Lapin yliopistossa, mutta mukaan on mahtunut myös vuoden verran animaatio-opintoja Skotlannissa.

Monissa töissään Emma pyrkii pehmeyden ja terävyyden väliseen harmoniaan niin muotojen kuin pintojenkin osalta. Vaikka hän usein työskentelee digitaalisesti, ovat esimerkiksi myös vesivärit lähellä hänen sydäntään. Emma saa merkittävän osan inspiraatiostaan luonnosta ja on aina tuntenut vetoa pohjoiseen.

Emman voi löytää Instagramista.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Chudoba on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos esim. yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!