Emma Chudoba

Emma Chudoba

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är grafiker och illustratör, bosatt i Rovaniemi. Jag har studerat till grafisk designer vid Lapplands universitet men har också hunnit med ett år av studier i animation i Skottland.

I många av mina arbeten strävar jag efter en balans mellan det mjuka och skarpa såväl i form som ytor. Även om jag oftast jobbar digitalt, står till exempel vattenfärger nära mitt hjärta. Jag får en stor del av min inspiration från naturen och har alltid känt en dragningskraft till nordliga trakter.

Du kan följa Emma på Instagram

Affischkonsten får nytt liv! Emma Chudoba ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas: Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!